Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
22 Mei 2012, 09:19:29
1 uur
1 dag
1 week
1 maand
blijvend
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Zoek:
Geavanceerd zoeken
23.035
aantal berichten in
2.139
topics door
430
geregistreerde leden
Nieuwste lid:
CrimeDoc
BT1100 Bulldog Forum
Algemeen/General
Over de site/About the site
(Moderator:
BulldogWebguy
)
Adware ?
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
« vorige
volgende »
Pagina's:
[
1
]
Auteur
Topic: Adware ? (gelezen 605 keer)
JohnnyBulldog1
Sr. Member
Berichten: 331
Adware ?
«
Gepost op:
11 Oktober 2005, 00:21:46 »
Ik vraag me af waarom deze server steeds weer iets in onze pc wil planten.
-cp02.buyhttp.com- probeert telkens weer een script, direktX, of java aplet achter te laten.
Sinds de laatste offline gebeurtenis is het zelfs zover gekomen dat als je dit weigert , je zelfs niet meer kan reageren op deze site.
waarom die rommel ? :huh:
Gelogd
Http://www.gelec.be
http://www.gelec.be/starcom.htm
Pagina's:
[
1
]
« vorige
volgende »
Ga naar:
Selecteer een bestemming:
-----------------------------
BT1100 Bulldog
-----------------------------
=> Algemeen
=> Touren/Treffen
-----------------------------
Algemeen/General
-----------------------------
=> Mededelingen/Announcements
=> Over de site/About the site